NobleGoose madrats 8cm (vaht+kookos)

Kuumakse al. 7,74 / 12 kuud

91,00127,00

Kirjeldus

Madratsite kvaliteetbrändi Noble Goose vaht-kookosmadrats paksusega 7cm.

Polüuretaanvahtude eeliseks on kõrge õhu- ja veeauru läbilaskvus. Tänu sellele une ajal keha poolt tekkinud higi võib vabalt läbi madratsi minna ja voodi põhjast välja valguda. Selle tulemusena ei kogune selle sisse niiskus, mis omakorda mõjutab olulisel määral mikroorganismide ja bakterite kasvu vähendamist. 

Kookos on looduslik materjal, millel on allergiavastased omadused ja mis takistab bakterite ja seente kasvu. Madratsi valmistamisel kasutatud komponentidel on OEKO-TEX® Standard 100 sertifikaat, mis kinnitab, et need ei sisalda oma koostises kahjulikke aineid ja on ette nähtud kokkupuuteks inimkehaga.

Madratsi ehitus:

Kvaliteetseim vaht kõvadusega T25 – 7 cm paksune.
Madratsi valmistamisel on kasutatud tõelist T25 vahtu, tänu millele on madratsi südamik piisavalt kõva ja vetruv, et pakkuda selgroole korralikku tuge. Une ajal, nii küljel kui ka selili, tagatakse lülisamba õige asend ja säilib loomulik sirge asend. Madratsid, mis on valmistatud liiga pehmest vahust, võivad lülisamba asendit negatiivselt mõjutada.

Kookospähkli matt: Madratsis on kasutatud naturaalset kookosmatti massiga 1200 g/m2. Kookosmati põhiülesanne on muuta madratsi kõvadusnäitajaid sellel küljel, millele see on paigaldatud.

Kaitsev fliis: Selle ülesandeks on katte ja madratsi vahele libiseva pinna tekitamine. See võimaldab mugavalt eemaldada ja tagasi panna katet  pärast pesemist.

Tepitud kate: Kate valmistati kolmest kihist trikookangast massiga 300g/m2, millest igaüks sobib kokkupuuteks lapse õrna nahaga. Väliskiht on sametine ja katsudes väga õrn ning on samal ajal rebenemiskindel. Keskmine ruumiline kiht annab kattele sobiva kohevuse ja mahu, ja sisemine kaitseb õrna keskosa kasutamise, mahavõtmise või pesemise ajal. Äärmiselt oluline omadus on see, et kate on tepitud ultrahelitehnoloogia vahenditega. See tähendab, et selle üksikud kihid ei ole niitidega kokku õmmeldud, vaid termiliselt ühendatud seadme abil, mida nimetatakse sonotroodiks. See on eriti oluline, kui madratsit kasutavad lapsed. See kõrvaldab traditsioonilises teppimises kasutatava niidi jooksmise ohtu.

Kattel on kolmel küljel sisseõmmeldud tõmblukk, mistõttu on seda lihtne madratsilt eemaldada ja pesta.

NobleGoose laste madrats 15cm, vaht+kookos
NobleGoose madrats 8cm (vaht+kookos)

91,00127,00

Vali This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page