NobleGoose madrats 14cm (vaht+lateks+visco)

Kuumakse al. 8,38 / 18 kuud

134,00236,00

Kirjeldus

Madratsite kvaliteetbrändi Noble Goose vaht (6cm)-lateks (3cm)-visco(5cm) madrats paksusega 14cm + madratsikate.

Polüuretaanvahtude eeliseks on kõrge õhu- ja veeauru läbilaskvus. Tänu sellele une ajal keha poolt tekkinud higi võib vabalt läbi madratsi minna ja voodi põhjast välja valguda. Selle tulemusena ei kogune selle sisse niiskus, mis omakorda mõjutab olulisel määral mikroorganismide ja bakterite kasvu vähendamist. 

Lateks on looduslikku päritolu tooraine ning sellest valmistatud madratseid iseloomustab suur painduvus ja vastupidavus püsivale deformatsioonile.

Visco vaht on üks tehnoloogiliselt arenenumaid. Sellel on ainulaadne omadus pehmeneda kehatemperatuuri mõjul ning järgida seetõttu täpsemalt ja ergonoomilisemalt meie keha kontuuri. Visco toodetel on võime vähendada survepunkte meie kehal, mis omakorda vähendab märkimisväärselt vähkremist ja pöörlemist magamise ajal.

 

Madratsi ehitus:

Kvaliteetseim vaht kõvadusega T25 – 6 cm paksune.
Madratsi valmistamisel on kasutatud tõelist T25 vahtu, tänu millele on madratsi südamik piisavalt kõva ja vetruv, et pakkuda selgroole korralikku tuge. Une ajal, nii küljel, kui ka selili tagatakse lülisamba õige asend ja säilib loomulik sirge asend. Madratsid, mis on valmistatud liiga pehmest vahust, võivad lülisamba asendit negatiivselt mõjutada.

Loodusliku päritoluga lateks – 3 cm paksune
Madratsis on kasutatud 3 cm paksust lateksikihti. Tänu sellele on madratsi pind väga kõrge elastsusega ja painduv. Lateksi tihe struktuur takistab lestade ja tolmu tungimist madratsisse. Kasutamise ajal põhjustavad spetsiaalsed ventilatsioonikanalid õhu kokkusurumise ja laienemine. Sellel nähtusel on väga kasulik mõju kogu madratsi ventilatsioonile. Lateksit iseloomustavad allergiavastased omadused ja tänu heale ventilatsioonile on hallituse või seente teke inhibeeritud.

Lateksi väga kõrge vastupidavus mõjutab selle vastupidavust püsideformatsioonile, mistõttu on selleise madratsi kasutusiga pikk.

Visco vaht – 5 cm paksune. See vaht on üks kõige arenenumaid mööblis kasutatavaid vahte. Tänu oma omadustele on selle kasutusmugavus võrreldamatu ühegi teise materjaliga. Selle struktuur muutub inimese tekitatud temperatuuri tõttu pehmemaks  ja selle tulemusena vajub keha see õrnalt pinnale. Selle komponendi parimad omadusi kinnitab tõsiasi, et seda tüüpi vahte kasutatakse vastsündinute inkubaatorites. Sellel vahul on nn “mäluefekt”, mis põhineb selle väga aeglasel naasmisel algsele kujule. Seda nimetatakse sageli “mäluvahuks” või “laisaks vahuks”.

Tepitud kate: Kate valmistati kolmest kihist trikookangast massiga 300g/m2, millest igaüks sobib kokkupuuteks lapse õrna nahaga. Väliskiht on sametine ja katsudes väga õrn ning on samal ajal rebenemiskindel. Keskmine ruumiline kiht annab kattele sobiva kohevuse ja mahu, ja sisemine kaitseb õrna keskosa kasutamise, mahavõtmise või pesemise ajal. Äärmiselt oluline omadus on see, et kate on tepitud ultrahelitehnoloogia vahenditega. See tähendab, et selle üksikud kihid ei ole niitidega kokku õmmeldud, vaid termiliselt ühendatud seadme abil, mida nimetatakse sonotroodiks. See on eriti oluline, kui madratsit kasutavad lapsed. See kõrvaldab traditsioonilises teppimises kasutatava niidi jooksmise ohtu.

Kattel on kolmel küljel sisseõmmeldud tõmblukk, mistõttu on seda lihtne madratsilt eemaldada ja pesta.

NobleGoose madrats 14cm (vaht+lateks+visco)

134,00236,00

Vali This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page