Velvetkangast laste tugitool, brick

Kuumakse al. 8,38 / 18 kuud

134,00

Kirjeldus

Velvetist tugitool – väike suurepärane kaaslane lastele. Tugitool, millest saab teie lapse lemmikkoht lugemiseks, puhkamiseks ja unistamiseks. 

Toote disainerid on taganud, et selle mõõtmed – laius 40 cm, sügavus 60 cm, kõrgus 50 cm – sobivad ideaalselt väikestele kasutajatele, pakkudes maksimaalset mugavust ja ohutust. Kvaliteetsest velvetkangast tugitool avaldab muljet mitte ainult oma pehmuse, vaid ka vastupidavuse ja hooldamise lihtsusega.
100% polüestermaterjal tagab, et isegi kõige intensiivsem mäng ei jäta jälgi. Viimistletud disainiga tugitool on kerge ja hõlpsasti kaasaskantav, võimaldades lapsel iseseisvalt oma mänguruumi ümber sättida.

Mõistame, et lastemööbel peab vastama paljudele väljakutsetele. Seetõttu ei näe tool mitte ainult ilus välja, vaid on ka uskumatult funktsionaalne. Selle pehmus ja ergonoomiline kuju toetavad õiget kehaasendit ning eemaldatavat katet on lihtne pesta, mis on hügieeni säilitamiseks ülioluline. Looge ruum, kus teie laps saab kasvada, õppida ja mängida – laske igal päeval tuua uusi avastusi!

Velvetkangast laste tugitool, brick

134,00